Råkost Natur & miljø Livsstil Forum Links
     
 

Medicinbivirkninger, er du bevidst om dem?

Den nyeste udgave af Bladet Samvirke (oktober 08) har flere artikler, der handler om bivirkninger af medicin, et tåbeligt forslag i EU-kommissionen og hvordan medicinalindustrien styrer det hele. Artikerne må være en stor øjenåbner for mange, der ikke længere vil finde sig i medicinalindustriens lyserøde drøm.

Jeg synes det er lidt tragikomisk, at man skriver om emnet igen og igen og har gjort det i flere årtier, uden at det rigtigt har givet fremskridt mht. vores syn på lægemidler og den farmaceutiske industri. Netop sandheden om, at lægemidler er stoffer, der burde kaldes sygemidler, fordi bivirkninger tit bliver mere alvorlige end sygdomsforløbet selv, blev kendt allerede i det 19. århundrede af de læger, der dengang praktiserede Natural Hygiene i stedet for medicinvidenskaben. De har også advaret om, at det er farligt at give eneret og monopol på sundhed til en organisation. Alle deres udsagn om medicinsk behandling og advarsler til folk er blevet bekræftet gennem historien utallige gange, men det er stadig medicinalindustrien, der sidder på magten, som den har gjort de sidste 100 år. De bestemmer, hvad der må og ikke må sælges, hvilke videnskabelige studier der er relevante og hvilke forksningsresultater, man ønsker. De betaler store summer til dem, der sidder på beslutningsposter eller dem med stor indflydelse indenfor området. De er hovedsponsorer for patientforeninger og umoralske slagtere af millioner af uskyldige dyr, der bliver slået ihjel pga. grådighed og ikke for at hjælpe syge mennesker med at blive raske.I tema-artikler, der handler om medicinbivirkninger og medicinindustrien kan man blandt andet læse:

Næsten halvdelen af danskerne oplever bivirkninger af medicin. Det står i direkte kontrast til, at Lægemiddelstyrelsen kun modtog ca. 4300 indberetninger fra læger i 2007.

EU-kommissionen regner med, at bivirkninger er den femtehyppigste dødsårsag på hospitalerne (bemærk der tales ikke om fejlbehandlinger - kommentar af rawquest)

I Holland har en undersøgelse vist, at der er flere der dør af bivirkninger uden for hospitalerne, end der er døde i trafikken.

Et nyt forslag i EU-kommissionen vil hjælpe europæiske lægemiddelproducenter, der taber markedsandele til USA, på vej. Det bekymrer åbenlyst Cochrane Instituttet på Rigshospitalet- "Hvis EU's lovpakke kommer igennem som fremlagt i skitsen, ender alle medicinbrugere som forsøgskaniner." (Nå ja, som om vi ikke allerede er det - kommentar af rawquest)

Den europæiske afdeling af den Internationale Diabetes Føderation får 80% af dens samlede indkomst fra lægemiddelproducenter.

Den europæiske koalition af kræftpatienter får 95% af sine indkomster fra medicinalfirmaer.

Michael Dupont, formand for de praktiserende læger: "Hvis lægen skulle læse hele bivirkningerlisten op, hver gang han/hun ordinerede noget medicin, så blev der ikke spist noget medicin i det her land."

Advokat for medicinalgiganten Roche: "Hvis bivirkninger bliver hængt ud i medierne, vil det faktisk betyde en sundhedsrisiko, for så kan det være, at folk holder op med at tage medicinen på grund af frygt." (Og de holder op med at tage medicinen af en god grund - kommentar af rawquest).

Læs alle artikler i Samvirke-bladet og hvis du ikke var klar over det, så gentager jeg igen: Alle lægemidler er stoffer, der er giftige for kroppen. De behandler som regel kun symptomer, dvs. ændrer symptombilledet eller lindrer smerter, uden at fjerne den bagvedliggende årsag. Hermed står det klart, at invalidering og død hos de kroniske syge med diabetes, hjertekarproblemer, kræft og andre alvorlige sygdomme, i en vis grad skyldes al den medicin, patienterne indtager; de såkaldte bivirkninger.

Heldigvis, findes der for de fleste mennesker en vej uden om systemet, et liv fri for piller og medicinsk behandling. Det gælder bare om at ændre sin livsstil i overenstemmelse med naturens love. Det gælder om at tænke selv og stille de rigtige spørgsmål. Det gælder om at tage ansvar for sit eget helbred. Det gælder om at frigøre sig fra den mest alvorlig smitsomme sygdom i den moderne verden, frygten.

Læs mere om lægefejl og farmaceutisk industri:
Confessions of a medical heretic / Robert S. Mendelsohn
Link til bibliotek.dk

Medicinens mafia / Lanctôt, Guylaine
Link til bibliotek.dk

http://www.fearoftheinvisible.com

 

Send mail til rawquest.dk